Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Ήταν όλα υπέροχα!

Ήταν πραγματικά δύσκολο να επιλέξει κανείς το καλύτερο χάρτινο αποκριάτικο κοστούμι του σημερινού διαγωνισμού μας...Ήταν όλα πρωτότυπα, καλοφτιαγμένα, εντυπωσιακά! Ευχαριστούμε πολύ που μας μεταγγίσατε τη χαρά της δημιουργικότητας. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους! 

Εδώ μια μικρή γεύση για αυτούς που απουσίαζαν. Θα ακολουθήσουν κι άλλες φωτογραφίες, όταν την Τρίτη καταμετρήσουμε τις ψήφους και βραβεύσουμε την καλύτερη συμμετοχή.





5 σχόλια:

Ιωαννάτου Ευδοκία είπε...

Συγχαρητήρια!!Βραβείο για όλους η συμμετοχή.

Fay είπε...

Πέρασα καταπληκτικά και μου άρεσαν όλα τα κοστούμια! Σήμερα βέβαια που μου λείπουν τσίχλες, καραμέλες και τσιγάρα δε θα έλεγα όχι να ήταν κοντά μου το περίπτερο! Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά! Κ. Κοκκινιά με εμπνεύσατε και βγάλατε το παιδί μου όλοι κρύβουμε μέσα μας!

Πόλυ Κοκκινιά είπε...

Πράγματι, Ευδοκία, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση και ανταμοιβή από εκείνη που προσφέρει η έκθεση του έργου μας στο κοινό. Θα έλεγε κανείς πως το βλέμμα μας δεν επαρκεί για να θαυμαστούν τα δημιουργήματά μας όσο τους αξίζει και επιζητούν το βλέμμα των άλλων. Τόσο μεγάλη είναι η χαρά της δημιουργίας...
Ευχαριστούμε θερμά για τη συμπαράσταση και την εμψύχωση!

Πόλυ Κοκκινιά είπε...

Η δική σου συμμετοχή, Φαίη, ήταν μια υπέροχη έκπληξη! Επίκαιρο το θέμα σου και πιστό στην παράδοση που θέλει τις απόκριες σκωπτικές και σατυρικές. Ιδιαίτερο και καλοφτιαγμένο.
Σ'ευχαριστούμε θερμά που μας τίμησες!

ΥΓ. Δεν είσαι πια παιδί, Φαίη...Είσαι αιώνια έφηβος

Σοφία Σπυριδάκου είπε...

ολοι είμασταν καταπληκτικοι,μπραβο μας! Μου άρεσαν όλα τα κοστούμια παρα πολύ,όλοι είχαμε πολυ φαντασία!