Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Κοστούμια από χαρτί - 4









4 σχόλια:

Ειρήνη Κ.... είπε...

ειναι καταπληκτικα αλλα πρεπει να πειρε πολλη ωρα στους δημιουργους να τα φτιαξουν

Μαρία Λάμπα Β3' είπε...

Για το διαγωνισμό κουστουμιών την Παρασκευή έχω ετοιμάσει το σχέδιο και η στολή είναι κι αυτή σχεδόν έτοιμη. Δεν έχω καταλάβει όμως πώς ακριβώς θα γίνει. Θα πρέπει να τη φορέσουμε εμείς οι ίδιοι η όχι; Κι αν ναι θα πρέπει να τη φοράμε όλη μέρα;

Πόλυ Κοκκινιά είπε...

Είναι αλήθεια Ειρήνη πως κάθε τι ενδιαφέρον θέλει χρόνο για να γίνει, σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας, όχι μόνο στην τέχνη. Ο χρόνος βέβαια που απαιτείται για ολοκληρώσουμε με επιτυχία το έργο μας είναι αντίστροφα ανάλογος με την πείρα που αποκτούμε. Όσο πιο έμπειροι γινόμαστε σε κάποιο τομέα, τόσο πιο γρήγορα ξεπερνάμε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε και φτάνουμε στο αποτέλεσμα που μας ικανοποιεί.

Πόλυ Κοκκινιά είπε...

Ανυπομονώ Μαρία να δω το αποτέλεσμα! Είμαι σίγουρη πως με την υπομονή, την επιμονή και την εργατικότητα που σε διακρίνει θα είναι εξαιρετική. Ως προς τον τρόπο που θα γίνει ο διαγωνισμός θα μας δοθεί η ευκαιρία να τα πούμε και στην τάξη, αλλά μπορώ να σου πω κι από εδώ πως το κοστούμι που σχεδίασες και κατασκεύασες θα το παρουσιάσεις εσύ ή κάποιος άλλος αν εσύ δεν το επιθυμείς για κάποιο λόγο. Επίσης καλό είναι να σκεφτείς κάποιο τρόπο να μη χρειάζεται να το φοράς από το πρωί γιατί ο διαγωνισμός θα γίνει τις τελευταίες ώρες. Θα μπορείτε το πρωί να αφήσετε τα κοστούμια σας στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και να τα φορέσετε μετά τα τέλος των διδακτικών ωρών. Στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε διευκρίνηση και βοήθεια. Καλή συνέχεια :)